Livet er for kort til dårlige lys

Jeg kom alt for sent i gang med at lave et kalenderlys i år, så derfor blev det bare til et rødt bloklys, som jeg med en guld tusch skrev tal på. Super hurtigt og jeg havde alligevel lyset i skabet. Allerede her burde mine alarmklokker ringe! “Bare-løsninger” er ikke at leve med det vi elsker. Kalenderlyset blev ikke super fin, og det blev mere til en kamp med at få kalenderlyset brændt ned. Jeg var jo kommet for sent i gang, så jeg var allerede bagud på point med at følge med nedtællingen.

I dag trumfede lyset så med at drukne væden i stearin, og lige meget hvor meget jeg graver og skærer væk for at få væden befriet, så kan jeg ikke få lyset tændt. Måske kunne jeg skære de øverste 5 cm af lyset væk, men så bliver der jo en grim kant, og livet er altså for kort til at bruge tid på det. Ud med det!

Heldigvis har jeg en masse andre lys i min lejlighed, som jeg NYDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *