Hvad klæder mig

Jeg har fået et godt tip af Christina Wedel: “Tjek det tøj du konstant går i – og det drejer sig altså kun om det tøj du har på i løbet af en uge. Du har det jo med at genvælge det tøj du føler dig super lækker i”. Christina har så meget ret! Jeg har lige tjekket min garderobe (ja det blev til lidt mere end det jeg går med i løbet af en uge – kunne bare ikke lade være med at tjekke, om tendenserne var gældene for resten af garderoben). Der er helt klart en tendens i mine favoritter, så nu ved jeg hvad jeg skal købe, når jeg skal have nyt tøj og endnu vigtigere, jeg ved hvad der skal smides ud, sælges eller gives til andre.

Læs selv mere på Christinas blog eller i hendes nye bog “Hvad klæder mig?”

Her tænker du på “Hvad klæder mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *