Lakridsrodspulver

Jeg er en sucker for juice og jeg eeeeelsker min philips juicemaskine. Så jeg har givet juiceren ærespladsen i mit køkken, og jeg laver frisk juice hverdag. Jeg freestyler med hensyn til hvad jeg putter i juiceren, så smagen er aldrig den samme, men hver gang er det med følelsen “uhm den smager godt”. Det er i øvrigt også et hit med juice når veninderne er på besøg.

Nå men i dag var det min blender der vandt, og faktisk årsagen til dette indlæg.  Jeg blev nemlig inspireret af Thorbjörg Hafsteinsdottirs Proteinshake med lakrids, og nuij hvor smager det godt med lidt lakridsrodspulver i jordbær shaken, mums mums.

Har du i øvrigt tjekket hvilke ting du har til at stå fremme på dit køkkenbord? Hvad er det der tager pladsen? Og bruger du det der står fremme? Jeg vil opfordre dig til kun at have det fremme, som du bruger. Det giver ro, og der er fokus på det du bruger og er glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *