Cleaning with style

dustpan-washing-up-bowl

Ja hvorfor ikke gøre rent med lidt stil? Ole Jensen’s fejebakke er kommet i nye farver, og der er altså et eller andet lækkert ved den kost. Tror det er enkeltheden og det runde skaft. Jeg ved godt, at det kan være mange penge at bruge på en fejebakke og en kost, som kan det samme, som dem man kan købe til en 20’er i brugsen. Det er bare ikke det samme, og det at gøre rent er jo ikke det sjoveste – så det er faktisk lige præcis her vi skal gøre det lidt godt for os selv. Hmm er ved at opbygge argumenter for at smutte forbi normann copenhagen … På ønskesedlen skal den i hvert fald.

bursten-house-lg

Hos HAY kan man også købe fint rengøringsudstyr – på den helt rigtige fransk stuepige facon …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *