Lerfiguren

Jeg hører Mads og Monopolet og bliver simpelthen nødt til at kommentere indslaget med et par, som er uenig om hvad der skal være i stuen, og om pigen må have en eller anden fjollet lerfigur stående. Selvfølgelig må hun det, hvis den virkelig betyder så meget, at hun er nødt til at spørge Mads og Monopolet til råds. Men måske skal den bare stå på et helt særligt sted, som hun råder over – og så skal hendes kæreste altså også have et tilsvarende sted, som han råder 100% over.

Tror vi vil være meget bedre til at leve sammen, hvis vi sørger for at have hver vores “værelse”. Hvis du ikke lever i et palads, så start bare med at I har hver jeres vindueskarm eller hver jeres hjørne af stuen.

Go get your room

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *