Sjov og ballade

HangOn

Den er da meget sjov den nye Hang On knagerække fra Normann. Den er også kaotisk, og så er det jo sjovt at den skal bruges til få styr på jakker og tasker … Er faktisk ret tilhænger af at vi også sørger for at have noget der er sjovt i vores hjem – er sikker på at det øger kreativiteten og livsglæden. Have fun!

Det minder mig i øvrigt om at jeg har planer om et ‘perleplade-projekt’ til næste Krea Corner (en gruppe som jeg har oprettet på facebook, og hvor vi er en flok tøser som mødes en gang om måneden og laver alt muligt kreativt – enormt sjovt og girlish). Ja jeg ved godt at perleplader er so last summer, men blev lige inspireret af et besøg hos 1508. Update på det efter næste Krea Corner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *