Goodiebags

Jeg er lige kommet hjem fra RUM og Magasins boligaften, og der er stadig spor af ler på mine negle efter at have lavet min fortolkning af Claydies ‘Grass’ vase – I wonder why I didn’t win …  Det var sjovt at prøve og respekt til pigerne bag Glaydies.

Grass-Vase

Jaaaa jeg mødte heldigvis en veninde som havde en ekstra kupon til en Goodiebag – det er altid SÅ spændende at se hvad de har puttet i poserne, men denne gang er jeg faktisk lidt skuffet over spaghettitemaet. En spaghettidoser (sorry Normann, fint designet men er der virkelig et behov for en spaghettidoser – det er i øvrigt også usundt). I posen var der også en spaghetti ske i træ, som jeg egentlig mere havde håbet var en kløpind! Nå men det er vist noget som skal gives videre til andre, som vil blive rigtig glade. Hov så var der også lækker Kusmi te og magasiner i posen. I like!

goodiebag

Min egen goodiebag er til gengæld rimelig lækker: The Dots i gul og guld wallstickers fra ferm living. Glæder mig til at få sat dem op.

dots

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *