African red tea body cocktail kit – det er den cocktail jeg vil ha’ om søndagen

Ole Henriksen Red Tea

Hold da op hvor er det lækkert. Der er altså en årsag til at ham Ole Henriksen er et hit i USA og vel egentlig også her i DK.

Nå men hvad er en ‘Body Cocktail Kit’. Det er en body scrub, body mask og en creme, som ikke bare er en creme. Det er en ‘self-heating body souffle’ (er de ikke bare gode til at finde på navne…), som varmer og strammer kroppen op.

Jeg har kun prøvet den i dag, så jeg ved ikke om den virkelig strammer kroppen op, men varmer det gør den.

Jeg tænkte først “Hvad er det her for noget fis – det er jo bare en creme”, men tro mig, det er det ikke. Det er helt ubeskriveligt, så du bliver nødt til selv at prøve det.

Jeg sender i hvert fald en stor tak til min veninde for at anbefale cocktailen – I love it

Her tænker du på “African red tea body cocktail kit – det er den cocktail jeg vil ha’ om søndagen”

  1. Først – HVOR var det skønt at møde dig live sidste mandag, Laura. Dernæst: sikke dog et pudsigt tilfælde med to bloggers og body cocktailen fra OH. Det er Oles mand, Laurence, som finder på alle navnene ;o)
    Glæder mig til at følge din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *