Oversized Alexa

Jeg kom til at pippe noget forleden, som jeg faktisk havde lyst til at råbe. Jeg har nemlig foræret mig selv en Mulberry Oversized Alexa taske. Jaaaaa jeg har købt en Mulberry Oversized Alexa taske – og den er såååååå fed.

Jeg forelskede mig i den med det samme, jeg så Alexa Chung med tasken over armen i Costume, og var ikke i tvivl om at jeg ville have den. Skulle selvfølgelig lige overveje det med økonomien, men jeg har fået en pengegave, som jeg gerne ville bruge til noget særligt – og det blev så til en super lækker Alexa taske. Yes, det er luksus.

Har du også købt noget, som gav dig følelsen af luksus?

Mulberry_Alexa

Det er i øvrigt svært at tage billeder af sig selv… Men det er selvfølgelig også “Alexa” der er hovedpersonen.

Her tænker du på “Oversized Alexa”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *