På opdagelse i Baum und Pferdgarten

Jeg var i weekenden forbi Baum und Pferdgartens nye signature store, som i bedste Baum und Pferdgarten-stil er indrettet spøjst og med en masse fine detaljer – ren oplevelse. Se f.eks. de fine bøger som er lavet om til en slags pop-up-bøger. Det synes jeg er sjovt og finurligt fundet på. Det er femmes regionales som står bag idéen, og hold da op hvor er de kreative de tøser.

Blev i øvrigt budt på lyserød lemonade i butikken – det passer da bare perfekt til at gå på opdagelse i butikken, især når man som mig ikke kan lade være med at studere tapet og andet finurlig interiør.

hmm… det var en gennemført oplevelse at besøge Baum und Pferdgarten, og elementer af det er helt klart værd at tage med hjem. Jeg vil også have finurlige indslag i mit hjem, som nærer min sjæl.

Har du et hjem der nærer din sjæl?

femmes_regionales

baum_und_pferdgarten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *