Make it blue

Blå i alle nuancer er total et hit i øjeblikket indenfor interiør og ja indenfor fashion generelt. Se f.eks annoncen for Hans J. Wegners Y-stol eller vinduerne hos casa shop hvor der er et helt vindue med Vipp – i blå selvfølgelig.

Jeg går egentlig ikke ind for at vi skal ændre vores hjem “fordi nu siger modebranchen at vi skal det”, men jeg synes helt klart at vi skal bruge det som inspiration til at skabe fornyelse og liv i hjemmet. Det er da kedeligt hvis vores hjem altid ser ud som det plejer, og der skal faktisk ikke ret meget til for at skabe noget nyt.

Jeg har f.eks. lige skiftet elastikkerne på mine opbevaringskrukker fra Kähler til de blå nuancer (se foto nederst). Det giver nyt liv til krukkerne og mit spisebord hvor de står. Bliver bare lidt mere opmærksom og glad for de ting jeg har …

Er der noget du kan ændre i dit hjem og skabe nyt liv til?

Y-Stolen_Blue

Vipp_blue

Kahler_Blue

2 meninger om “Make it blue”

  1. Hvor er det godt at høre – det er så vigtigt at finde de farver der giver en god karma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *