Gratis e-bog om blogging

Julia_Lahme

uuuhh.. jeg har lige set at det er sidste frist i morgen tirsdag kl. 13 for at få et gratis eksemplar af Julia Lahmes nye e-bog om blogging. Det eneste du skal gøre er at skrive dig op på Julias nyhedsbrev.

Jeg er selv meget spændt på at læse den nye e-bog med tips og tricks til blogging. So go get it

2 meninger om “Gratis e-bog om blogging”

  1. Og jeg var en af de heldige der fik den – værdifuld og inspirerende læsning – tak til Julia! Der er basis for mange forbedringer på min egen blog mettehaulund.com, men i Julia’s e-bog, kunne jeg få nogle nemme og brugervenlige tricks, som jeg må i gang med at gøre noget ved.

  2. Super Mette – ja hende Julia hun kan nogle tricks og jeg kan også anbefale hendes superblogger workshop. Har lige været på det, så der vil også komme til at ske en masse på min blog i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *