Royale fornemmelser

I dag har jeg været på The Royal Cafe med en flok super seje tøser – og det er absolut ikke sidste gang jeg er der. Nuij hvor var det en lækker brunch og så er indretningen helt helt fantastisk. Nærmest som et eventyr. Jeg elsker når steder er så gennemført og fantasifuldt indrettet. Se bare billederne

Royal_Cafe

Snup tippet: ta’ på opdagelse hos Royal Cafe og få en luksus oplevelse. Tjek i øvrigt også deres finurlige website

2 meninger om “Royale fornemmelser”

  1. Jeg har brændt mig helt varm på tapetet på billederne – og på farverne på båndene, der hænger ned fra loftet. Er der nogen der ved, hvor man kan finde noget lignende? Skal i gang med projekt børneværelse (det trænger virkelig..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *