Luksus i hverdagen

Jeg er jo stor tilhænger af luksus i hverdagen, og senest har jeg købt luksus rengøringsmiddel. Ja det lyder lidt absurd at tale om rengøring og luksus i samme sætning, men vi skal jo gøre rent en gang i mellem, og så er det da federe at duften og indpakningen er i orden.

Jeg er specielt vild med produkterne fra Maison Belle (smukke hus). Etiketten er super fin designet og f.eks. vil jeg da heller have en grøn Maison Belle opvaskemiddel med æble/timian duft til at stå i mit køkken end en standard Vel opvaskemiddel. Pris forskellen er i øvrigt kun 15 kr – så det er absolut heller ikke noget der vælter budgettet. Derimod er det total nemme point at sætte ind på “live with what you love-kontoen”.

Maison_Belle

På billedet toiletrens (citron/mint duft) og opaskemiddel fra Maison Belle. Købt i Irma til 33 kr stykket.

Flasken med sølvgrå etikette er multi-overflade rengøringsmiddel fra Daylesford Organic i London og som dufter af rosmarin. Måske ikke det mest naturlige valg at tage med hjem fra en tur i London, men jeg sætter virkelig pris på de små glæder som giver følelsen af luksus. Daylesford Organic er i øvrigt en super skøn økologisk butik, som helt klar er værd at tjekke ud når man er i London – f.eks. bare for at få en af deres friskpresset juicer.

Snup tippet: Upgrade dine rengøringsprodukter til Maison Belle eller har du en anden favorit, som gør noget så kedeligt som opvask og rengøring lidt mere luksuriøst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *