Et bord for livet

Cecilie_Manz_Essay

Hvis jeg stod og skulle ud og købe et nyt spisebord, så ville jeg investere i Cecilie Manz’s “Essay“. Jeg elsker når noget er så enkelt og det bare udstråler kvalitet. Jeg kan rigtig godt lide detaljen med at den massive bordplade nærmest svæver på bordbenene, og så er det jo fantastisk at den kan udvides med ekstra bordplader – i sort linoleum, en rigtig fin kontrast til bordet og miljøvenligt.

Der er altså noget med borde hvor man i den ene ende kan spise, og i den anden ende kan have gang i et projekt – leben leben

Snup tippet: Tjek bordet ud hos din møbelforhandler i weekenden – måske bare for at se og røre

4 meninger om “Et bord for livet”

  1. Åhhh jeg trænger sådan til nyt spisebord. What to do, når alt er mørkt, mørkt, mørkt. Både bord og stole ;o)
    Hvor er det her bord fint…stolene ville også klæ’ mit hjem fint.

  2. jaaaa det er bare så let og lyst det her bord – og 7’er stolene kan man få i så mange lækre farver, som vil give endnu mere lys og liv.

  3. Prøv også at tjekke de fantastiske Københavner borde fra Københavns Møbelsnedkeri. I det hele taget er alt de laver så gedigent lækkert ¨håndværk og design at jeg har lyst til at eje det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *