What to do, når alt er mørkt mørkt mørkt

Jeg blev lige inspireret af en kommentar til det fine Essay bord. Anette spørger nemlig “What to do når alt er mørkt mørkt mørkt”. Ja et lækkert luksus køb vil være at investere i det lækre Essay bord og 7’er stolene, som Anette spottede på billedet. Men hvis der ikke er økonomi til det hele, så kan et mørkt bord sagtens få udvidet levetiden, med en omgang hvid maling. Jeg har selv malet bordpladen på mit mørke bord hvidt, og det gav helt klart nyt og lyst liv til bordet og rummet.

Og hvis man vil have ekstra liv til spisebordet, så er det bare med at kaste sig ud i nogle farvestrålende stole til. Efter min mening gerne i forskellige farver eller måske bare en enkelt stol i en helt anden (pang)farve. Er sikker på at det vil gøre en så glad så glad

Snup tippet: Sæt nyt liv til bordet med maling og farvestrålende stole. Har du et spisebord som skal have nyt liv?

7er_Stole_Arne_Jacobsen

Se for eksempel de klassiske 7’er stole i nye trendy farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *