Havde du også den her arkitektlampe i dit barndomshjem?

Lamper_Riccos_2

Det havde jeg, men det var ikke lige sådan her jeg brugte dem, men det gør de på Riccos kaffebar i Frederiksborggade…

Jeg synes at det er super fedt, når man finder nye måder at bruge ting på. Fedt at de har flyttet lampen fra bord til loft, at der er mange og at farverne er mixet. Lampens fleksibilitet er udnyttet max, og det giver en sjov stemning og effekt når lamperne stritter i alle mulige forskellige retninger.

Lamper_Riccos_1

Det kræver selvfølgelig sit rum at have lamper på denne måde, men jeg har set en kok bruge lamperne lidt på samme måde i hans køkken, og det så også ret fedt ud. Så det kan godt lade sig gøre at bruge tippet derhjemme.

Jeg har en enkelt af de gamle arkitektlamper, som jeg bruger helt traditionelt på mit skrivebord, men jeg vil da lige overveje om jeg skal have fat i de to andre som min mor og far har på loftet.

Snup tippet: Find nye måder at bruge lamper på, og sæt mange lamper i forskellige farver op sammen.

Bruger du dine lamper på en ny sjov måde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *