Det er de små ting der… tænder

Det er sådan en lille ting, men det er virkelig så meget federe at tænde et lys med en tændstik end med en lighter. Og hvis æsken så har lidt lækker print i stedet for hr. tordenskjold, så synes jeg at det er perfekt.

Matches

Jeg har lige fundet de her franske retro tændstikæsker hos HAY. Jeg synes at de er ret fine, de er i ekstra længde, som er godt når der er mange lys der skal tændes, og så skal du bare høre lyden når man stryger tændstikken – lækker lyd som helt klart skal opleves…

Snup tippet: Tænder du også dine lys med tændstikker? Hvis ikke så prøv det og fortæl mig om du er enig i, at det er en federe oplevelse. Alternativt kan du bruge tændstikker fra en lækker restaurant eller fra en ferie, som får dig til at tænke på gode oplevelser.

En lille ting som tæller og tænder (sorry, ku’ ikke lade være)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *