Kan det betale sig at være gavmild

Mensch_Gavmild

Ja for søren.

Jeg er jo i gang med det her gul-bord-projekt, og så er det jo godt at man har nogle aviser til at dække af med (indrømmer at det ikke er hver weekend jeg får læst avisen – selv om jeg kun får den i weekenden). Så jeg blev helt glad da jeg fik lagt en avis ud, hvor der var en annonce fra MENSCH.

Jeg er vild med deres annoncer. Elsker den måde de provokere og giver stof til efter tanke på.

Annoncen handlede om det at være gavmild og om det kunne betale sig. Ja selvfølgelig og det er altså sådan, at alt hvad man giver kommer tilbage til én på et eller andet tidspunkt. Det er den karma lov jeg tror på.

Du kan selv læse annoncen her

Snup tippet: Give til andre og give dit hjem den opmærksomhed den fortjener – du vil helt sikkert blive belønnet med et rart sted at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *