Mit hjem blev testet i dag

Smiley

Okay – jeg gik ud af døren i morges i ret godt humør, især fordi jeg havde optur over det nye køkken og glade farver, men så viste det sig bare at dagen blev super dårlig! Så det eneste jeg nærmest har kunnet tænke på i dag er ‘hvornår kan jeg komme hjem…

Nu er jeg hjemme, og hvor er det bare skønt. Her er alt det jeg elsker og her er bare super rart.

Det er ubeskrivelig og uvurderlig hvor værdifuldt det er for mig at have et hjem, som giver mig energi og får mig til at sige ahh… Det er mit åndehul og det er bare så über fantastisk.

Snup tippet: Er dit hjem også über fantastisk? Hvad er det der gør dit hjem super fantastisk/ ikke gør dit hjem super fantastisk? Hvis det ikke lige får dig til at sige ahh…, så er mit tip ‘live with what you love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *