Jeg har en tilståelse

Ja jeg må indrømme at næste gang jeg får et farveflip, så vil jeg lige overveje om der er andre måder end at gå i gang med at male selv. Det kræver nemlig en del tålmodighed og hvis det havde været muligt, så ville jeg 1000 gange heller have købt et nyt gult rullebord. Faktisk håber jeg at der er nogen fra Ikea der læser med, og som lige kan sørge for at rullebordet også kan  købes i farver – bare for din skyld.

Nå men der er jo faktisk også andre måder at få farver ind i køkkenet. Her er lige et par eksempler fra Normann Copenhagen

Normann_Farver

Snup tippet: Hvis du får et farveflip så overvej om du vil gå i gang med maling eller om du bare vil shoppe farver på den nemme måde. Her kan du shoppe hos Normann

Hvad er du til? Shoppe eller gør det selv?

4 meninger om “Jeg har en tilståelse”

  1. Jeg er klart til det hjemmegjorte. Men ofte synes jeg det ser værre ud i virkeligheden når jeg er færdig!Prøver så at overbevise mig selv og andre om, at det gerne må se hjemmemalet ud – måske lidt tålmodighed vil gavne. Så indtil videre er jeg til det købte.Tak for tippet.

  2. @Anette – det kan jeg godt forstå. Den nye lilla farve er så fin.
    @Maria – hi hi det kender jeg godt, og det er jo vigtigt at du kan li’ resultatet, så du bliver glad når du ser det du selv har lavet. Men lige meget hvordan du laver ændringer i dit hjem, så kan jeg virkelig anbefale det. Det giver så meget ny energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *