Helt naturlig, blød og blid

Hvis du ligesom Anette bare må have opvaskehænderne i den lilla balje fra Normann (se hendes kommentar fra i går), så bliver jeg simpelthen også nødt til at anbefale træ opvaskebørsten. Det er så godt set af Ole Jensen, som er designeren, at selvfølgelig hører der en lækker træ opvaskebørste med naturlige hår med. Det kan måske lyde latterligt at gå så meget op i en opvaskebørste, men helt ærlig, det er bare så meget federe med en rund og blød træ opvaskebørst end en hård og kantet i plastik.

Brush_Normann_Copenhagen

Snup tippet: Jeg kan kun anbefale træ opvaskebørsten – det er så lille en ting, som med garanti vil give dig fornemmelsen af luksus i hverdagen. Du kan købe den her

PS. Opvaskebaljen 0g børsten var i øvrigt også blandt mine favoritter, da jeg havde mine favoritter vist på forsiden af normanns website

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *