Træ er den nye sorte

Boegeskov_Tapet

I følge min blog-kollega Anette og artiklen ‘Trævand hitter‘, er træ som duft og indpakning det helt rigtige indenfor parfumer i øjeblikket. I artiklen taler de om, at træ symboliserer vækst og styrke, og at man ligefrem kan teste sig selv om man er parat til en lederestilling – altså ved at vurdere om man kan li’ træduften eller ej. Interessant, og faktisk kan vi også bruge træsymbolerne til at give en stemning af vækst, håb og styrke i vores boligindretning. Hvis du synes det lyder lidt underligt, så tænk bare på den store fokus der er på at “nu er bøgen sprunget ud” – tænker du så ikke aaah nu er det forår, nye muligheder, vækst og power?

Skab stemningen: Måske er det tid til at tapetsere en væg med bøgeskov eller købe nogle af de parfumer, som Anette anbefaler på beautyspace

Foto lånt af Tapet Kunst

5 meninger om “Træ er den nye sorte”

 1. Hey Laura

  Åhh ja det ville nok virke med et så smuk sceneri i et værelse med fordybelse.
  Da jeg var ude at løbe i dag så jeg det selv samme “billede” i skoven – smukt grønt og lidt vådt.
  Vi ses snart til en ny omgang crea.

  Knus filippa

 2. Hej. Jeg er fotografen til bøgeskovsvæggen (tapet-foto), (afbildet her på siden) som forhandles på tapetforum.dk.

  Jeg kan ikke se du henviser til siden, eller har jeg overset noget ?

  Mvh

  Kirsten Stigsgaard (Fotograf)

 3. Hej Kirsten. Tak. Jeg har blot lavet et link til sitet, som jeg havde lånt billedet af. Men nu hvor du har informeret mig om at det er dig, der er fotografen bag tapetet, så vil jeg da lige lave et nyt indlæg med link til dig. Laver det når jeg lige har fået gang i skriveriet igen. Tak. Kh. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *