Woody

Måske er det lige i overkanten at tapetsere en hel væg med bøgeskov (selv om det i de rette omgivelser kan se ret fedt ud), så her er lige et par andre forslag til indretning/interiør i træ

Wood_Products

Fra top venstre mod højre: Tom Dixons Taburet – Ser meget simpel ud, men har nogle rigtig fine detaljer. Muuto Dots – Så fedt at man kan lave sit eget mønster med dem. Den nye Bau Pendant – designet af Vibeke Fonnesberg og kan købes hos Normann fra Oktober. Slab Chair fra Tom Dixon.

Skab stemningen: Har du interiør lavet af træ i dit hjem?

2 meninger om “Woody”

  1. Er vild med Tom Dixon-stolen. Hvor kan man se den i virkeligheden? Er i øvrigt hjemme igen. Har du fået set Serge Gainsbourg-filmen? knus

  2. Du kan se de to Tom Dixon stole på Zoo-bar (endnu en grund til at gå på zoo bar). Du kan også kontakte Roomstore som er den danske distributør. De har showroom på Carl Jacobsensvej 16 i Valby. Stolene vil passe rigtig godt til dit hjem – og det kan jo bare være en enkel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *