London Calling

så jeg tjekker ud af København!

Skal ose, lure og bare lade mig inspirere af lækkert design og fancy indretning af butikker. Et must på min liste er Dover Street Market. Ja man kan ikke lige se det på billedet, men det er faktisk en top tjekket Comme des Garcons butik – man skal bare indenfor for at se magien…

Dover_Street_Market

Det er i øvrigt kun Comme des Garcons der kan slippe af sted med sådan en hoveddør, som ligner noget nogen har forladt og misligholdt. Du og jeg skal sørge for at have en hoveddør som er super flot, personlig og velplejet, så vi bliver glade når vi kommer hjem.

Skab stemningen: Hvordan ser din hoveddør ud? Bliver du glad når du kommer hjem?

Jeg tjekker ud nu, men jeg vender snart tilbage med masser af inspiration fra London

2 meninger om “London Calling”

  1. hahaha – min hoveddør er lige blevet vasket. Som i overgrundvasket, fordi jeg får fornemt besøg i dag. Burde gøre det oftere. Håber du nyder London.

  2. Hvor er du go’ Anette, og ja det er noget vi skal gøre for vores egen skyld – du og din familie er jo de fornemste gæster hver dag ;-) pøj pøj med det fine besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *