Gratis æsker

Måske kender du allerede Minimega og hvis ikke, så vil jeg helt klart anbefale at du tjekker dem ud. De laver super lækkert grafisk design, og for ikke så længe siden lagde de faktisk et link ud til gratis download af de her meget fine æsker

minimega-favor-box

Foto lånt af Minimega

Hvad siger du så – er de ikke lækre? De kan jo faktisk bruges til at lave din egen lille ugedag-trusse-luksus-garderobe, som jeg skrev om i går.

De er selvfølgelig ikke helt så praktisk som en samlet æske med skuffer, så jeg har nævnt idéen til Heidi fra Manostiles, og måske vil de gribe idéen og få en lingeri-æske produceret.

Tænker at jo flere som er interesseret, jo stører chance er der for at Manostiles producerer æskerne, så vil du være interesseret i en lingeri-æske?

Giv mig bare besked ved at skrive en kommentar til dette indlæg, så skal jeg nok sørge for at presse på hos Manostiles.

3 meninger om “Gratis æsker”

  1. Uhh de er godt nok fine, hun er bare så dygtig Sara fra Minimega! Jeg er klart med på en idéen om en lingeriæske. Lige nu arbejder vi på højtryk for at få en løsning på make up opbevaringsproblemet:-)

  2. Hej jeg ser først dit link nu. go det virker som om æskerne er blebet taget bort igen fra deres site, så kunne det være en mulighed at du sendte en fil hvor skabelonerne til æskerne er i ?

  3. Hej Kristine. Ja linket er desværre blevet fjernet, men jeg har skabelonen og sender den til dig. Kh. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *