Sex and the City

Kan du også mærke SATC-feberen? Jeg kan ikke lade være med at tænke “hvorfor købte jeg ikke de stiletter hos Twenty8Twelve?” (Sienna Miller og hendes søsters butik i London) – så SATC-feberen er helt klart over mig!

Nå men jeg faldt lige over denne udtalelse af Patricia Field, som er kostume designeren for Sex and the City serien:

Patricia_Field

Jeg kan kun være enig – vores hjem fortæller også hvem vi er. Så hvad siger dit hjem om dig?

Snup tippet: Se dig omkring i dit hjem og tag et tjek på hvilken historie dit hjem fortæller – er det den historie du gerne vil have at din bolig skal fortælle om dig?

4 meninger om “Sex and the City”

  1. Mit hjem har brug for en kærlig hånd, en weekends oprydning, en masse penge og et besøg af dig! Det fortæller slet ikke hvem jeg er, ærgerligt nok!

  2. Jeg har så, så, så mange boligidéer fra bl.a. dine skønne indlæg…nu skal de bare realiseres. Tænker nok ikke så meget over historien (om mig) i det, men mere at der bare er så meget derude, som ville klæ’ mit hjem (ikke dyre ting – allesammen – men også vægge-der-skal-rives-ned-situationer ;o) kh Anette

  3. Anette – super dejligt at høre at jeg inspirerer dig, og det lyder da også som om at du har nogle spændende projekter foran dig. Det er så fedt med forandringer i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *