Min egen ‘have’

Ahh efter sådan en skøn weekend med så godt vejr, så savner jeg virkelig at have min egen have eller bare en altan (også selv om det regner i dag). Det ville  være så fantastisk og jeg kan mærke at det sparker lidt til idéen om at finde en ny bolig.

Nå men indtil jeg har fundet en ny bolig, så må jeg jo gøre noget andet, som kan give mig lidt have fornemmelse – og det skal være dem her

Grass_Normann

Snup tippet: Jeg vil skabe have stemning med Grass vaserne fra Claydies. De kan købes online her

Tja det er et lille plaster på såret, men til gengæld holder de sig friske hele året og stemningen er der også i regnvejr.

Vil du også have din egen have?

5 meninger om “Min egen ‘have’”

 1. Hej skønne Laura

  Lige for tiden drømmer jeg også om at have min helt egen dejlige have med blomster og frugttræer – og selvfølgelig lige her i København.

  Jeg kompenserer ved at have friske blomster stående, være ude i vores fælles baghave og dufte til enhver blomst, busk eller træ, som jeg kommer forbi. Mmm.

  Kh Mai-Britt

  P.S. Det var dejlig at se dig i går.

 2. Hej Laura,

  har du overvejet en kolonihave som supplement til lejligheden?

  Nyder stadig at følge din blog :)

  Knus
  Anita

 3. Ja det er rigtigt Mai-Britt, det gør jeg også – altså kompenserer med friske blomster. Det er i øvrigt også en af de gode ting ved de der Grass vaser – der skal nemlig ikke ret mange blomster i dem for at give en god stemning. De andre vaser jeg har, er også nogen hvor der kan sættes et par enkle blomster i – så en enkelt buket blomster kan strække langt.

  Det var også rigtig godt at se dig i går :-)

 4. Helt klart en mulighed Anita. Tænker også at det kunne være lækkert at bo her – så vil der både være altan, vand og stadig være i byen. Kræver bare en del finanser…

  Dejligt at høre at du nyder at følge med bloggen :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *