Jeg er vild med notesbøger

Muji_Notes

og hvor har jeg haft rigtig mange af dem. I øjeblikket kan jeg ikke leve uden mine små notesbøger fra Muji (et must besøg når jeg er i London). De er bare så gode til at skrive idéer ned i, og så er de super praktiske fordi de er så små, at de altid kan være i min taske – også i min clutch.

Snup tippet: Har du også en lille notesbog i din taske, så du altid kan skrive små som store idéer ned?

6 meninger om “Jeg er vild med notesbøger”

 1. Jeg køber dem de har i Tiger – de har en fed form – sådan aflange så man kan skrive både på den ene og den anden led og så bare sorte. De er ok lækre og koster så jo altså kun en tier – tror måske endda det er to for ti. Har altid en i tasken! :)

 2. Ja det er en god pointe at man både kan skrive på den ene og den anden led, og nu kan man faktisk også få dem i farver

 3. Hej Laura.

  Jeg er fuldstændig enig, til ideer, til et lille tøjdesign…og for mit vedkommende lige nu til sangskrivning. den følelse af at man går rundt med tomme sider i sin taske, hvvor der er rum, til at skrive , når man har brug for og lyst til det. ;-)
  Tjek de her nye fra Moleskine. De er fantastiske til folk med passion. ;-)
  http://www.moleskine.dk/?gclid=COPP6OXPk6ICFQsqDgodhXwqjg

 4. Jeg elsker dem fra Ordning og reda, i det hele taget er alt hvad de har bare så super lækkert og gennemført.

 5. Ja det er så fantastisk og det er da ret godt tænkt af Moleskine at lave de der passion journals – de mangler også bare at lave nogen til Interiør og Fashion

 6. Enig – jeg har også i mange år sværget til svenske Ordning & Reda – især de vævet versioner og så er de altid opdateret med moderigtige farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *