Tekop med luksus-følelse-effekt

Jeg går virkelig op i, at de ting, jeg har omkring mig, er smukke og mest af alt gør mig glad, og den her kop og underkop fra Royal Copenhagen er bare så fin. Ja du kender helt sikkert Element stellet fra Royal Copenhagen, så der er formentlig ikke noget nyt i at vise dig koppen, men jeg vil bare gerne dele følelsen med dig.

Hver gang jeg ser Element designet, tænker jeg, nuij hvor er det smukt, elegant, fine farver, og så er der bare så meget luksus over stellet. Skønt skønt skønt… og med den følelse i maven og mit indlæg fra i fredags i tankerne, så var jeg altså nødt til at slå til, da jeg gik forbi et tilbud på Element kop og underkop i Bahne.

Egentlig er det sådan en luksus-følelse, jeg vil have det med alle mine ting, og du kan godt regne med, at Element koppen nu er min yndlings tekop.

Royal_Copenhagen_Elements

Er den ikke bare fin?

Snup tippet: Har du også en yndlings kop, som giver dig en super god følelse? Hvis ikke, så vil jeg virkelig anbefale dig det, for det er bare så rar en følelse. Det er så lille en ting men med stor luksus-følelse-effekt.

2 meninger om “Tekop med luksus-følelse-effekt”

  1. Jeg går altid savlende forbi Royal Copenhagen afdelingen. Jeg er så vild med deres tidsløse og elegante designs.

    Må man spørge hvad du gav for koppen? :)

  2. Hej Louise, jeg gav 349 kr for kop og tallerken, så det er selvfølgelig stadig en slat penge – men den er sååå fin. Det var i butikken på fisketorvet at tilbudet var – og det er ikke 2. Sortering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *