Industriel design hos No 40

Jeg har flere gange gerne villet forbi No 40 i Nansensgade (Kbh K), og endelig fik jeg stoppet op igår for at tjekke interiørbutikken, men så har de lukket! Øv øv øv men til gengæld fik jeg trykket næsen godt og grundigt op ad ruden, og som du kan se her, så fik kameraet også en tur op ad ruden

No_40_Nansensgade

No_40_Nansensgade_2

Jeg synes, at det ser ud til, at det er nogle super cool ting, de har hos No 40. Bl.a kan jeg se, at de har en af de originale franske Jielde lamper, som jeg tidligere har skrevet om her og her.

Historien bag Jielde lampen er i øvrigt, at den blev brugt som arbejdslys på de franske fabrikker og var skruet fast i bordet. Så når du finder en original Jielde lampe, så vil den oftest være skruet fast på en bremseskive, så man kan bruge den i vores almindelig hjem – med mindre du finder lampen et sted i Frankring (vil jeg tro).

Snup tippet: For at du ikke skal gå forgæves lige som jeg, så har jeg lige taget et billed af åbningstiderne, og i øvrigt har jeg fundet ud af, at ejerne af butikken, må være de samme som har dette site – så du har også mulighed for at shoppe industriel design, selv om du ikke lige bor i København.

No_40_Nansensgade_3

3 meninger om “Industriel design hos No 40”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *