Åh nej…

Stor sorg – jeg har lige ødelagt min juicepresser.

Philips_Juicepresser

Helt symbolsk er der en lille dråbe af rødbede saft fra juicepresserens tud – snøft snøft.

Nogle gange når der går noget i stykker, så er det okay, for man er måske alligevel træt af det, og det kan være en god undskyldning for at købe nyt. Men i dette tilfælde er jeg absolut ikke træt af min juicepresser. Jeg elsker den, og jeg er nærmest ved at panikke over tanken om, at der kan gå laaaaang tid før, den er repareret.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at i forhold til min juicepresser – så lever jeg virkelig med det jeg elsker.

Har du også en juicepresser, som du ikke kan leve uden?

7 meninger om “Åh nej…”

 1. Phillip leverer reservedele. Så tag juiceren med til den nærmeste isenkræmmer og få bestilt en ny del.

  Bonne chance

  C

 2. åh, jeg kan sagtens forstå, at du er ked af det…Min gik i stykker sammen sted, og selvom damen i butikken ALDRIG havde set den skade før, og nærmest antydede, at jeg havde gjort noget forkert, så fik jeg en helt ny saftpresser. Der er 2 års garanti.

 3. Det lyder rigtig godt, men min juicer er desværre mere end 2 år gammel, så jeg må satse på reservedele – krydser fingre

 4. Kære Laura, nej, det har jeg faktisk ikke – kun en gammel saftpresser og en uundværlig blender. Burde nok få en juicepresser…hvilken en skal du have nu? Den samme?

 5. Anette, jeg kan kun anbefale en juicepresser – så kan du nemlig lave super sunde juice og de smager himmelsk. Lige nu håber jeg at min juicer kan fikses og hvis ikke så er jeg ret sikker på at jeg vil vælge en ny Philips juicepresser. Har prøvet en anden model fra butikken kunst og køkkentøj (KOK) og den kan jeg ikke anbefale – selv om jeg er stor fan af KOK. Jeg skal nok holde dig orienteret om hvad det ender med.

 6. Jeg savler altid over Philips juice pressere, men med mit SU budget, må jeg beherske mig. :)
  Dog har min søster en, som jeg låner jævnligt. De er simpelthen uundværlige på så mange områder. Jeg laver juice af tomater til suppe, lækre juicer af frugt og når jeg bager, er det lækkert at have friskpresset appelsin juice i kagen :)

  så.. jeg bliver snart nødt til selv at investere i en.

 7. Hej Louise, Hvor er det dejligt at du kan låne din søsters maskine, og jeg kan høre at du allerede har fundet de gode grunde til at have en juicepresser – håber du snart får din egen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *