Lidt tættere på

Anette fra Beautyspace spørger, om vi kan komme lidt tættere på styleboarded fra i går, og jooo det kan vi godt. Har godt nok efterladt boarded på skolen, så det kan bruges som case til det næste ‘interior styling’ kursus – så jeg kan ikke tage nye billeder, men nogle udsnit kan jeg da lave.

Du skal bare vide, at der er tale om et style/moodboard, og det er derfor ikke de endelige ting, som vil blive brugt til stylingen. Det er kun en beskrivelse af en stemning, som vises til ejeren af lejligheden – hvis det altså var en virkelig opgave.

Styleboard2

styleboard3

Styleboard4

Snup tippet: Sig endelig til, hvis der er noget specifikt på moodboarded, som du gerne vil vide mere om. Jeg kan også anbefale dig at købe det nye RUM magasin, som jeg har klippe-klistret meget fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *