En vidunderlig pakke

Uuuh se lige den her pakke

ipad_1

Den har ligget på mit bord lige siden onsdag aften, hvor jeg kom hjem fra London. Det er faktisk helt utroligt, at den har fået lov til at ligge der så lang tid, uden at jeg har flået indholdet ud. Men det er en helt særlig ting, og jeg ville bare have god tid og ro, når jeg skulle åbne den vidunderlig pakke – og det var altså først i går søndag, at der var det.

Til gengæld kan jeg love dig for, at rammerne og stemningen var helt perfekt, da jeg åbnede pakken. Det var som om, at det var juleaften og jeg var 3 år igen…

Du har sikkert allerede regnet ud, at pakken gemmer på en iPad, og jeg siger dig, at den er fantastisk. Den er lille og fix og passer perfekt ned i min Alexa taske. I love it

Har du også en iPad eller er den på din ønskeliste?

5 meninger om “En vidunderlig pakke”

  1. Den er KLART på ønskelisten, men jeg har ikke helt forstået præcis, hvorfor den er uundværlig. Den føles bare uundværlig…

    Hvad bruger du den til??

    kh
    Puk

  2. Hej Puk, Jeg går altid og slæber rundt på min bærbar, så for mig er det især dejligt, at den er meget mere handy og let at have med. Jeg kommer til at bruge den til at opdatere bloggen når jeg ude, skal bare lige have valgt en af de gratis fotoredigeringsprogrammer, som man kan få til iPad. Derudover er den super lækker at surfe på nettet med. Der er rigtig meget lækkerhedsfaktor over den, så som du siger, så føles den bare uundværlig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *