Bor du der hvor du gerne vil bo?

Jeg har egentlig længe gået og sukket efter en altan, men efter at jeg er kommet tilbage fra London, så har jeg virkelig mærket, hvor glad jeg er, for at bo lige præcis der hvor jeg bor. Især de seneste tiltag i mit kvarter har gjort det til et dejligt sted. Der er åbnet nye caféer, en vinbar, en tidligere noma-kok har åbnet spisestedet Manfred, Riccos kaffe og Isværket er her stadig, og for mig er det blevet et lille mini Vesterbro, og det smager lidt af Berlin.

Men hvorfor så ikke bo på Vesterbro eller i Berlin? Jo det kunne jeg godt, men vi er faktisk lige ved at få en lille intim oase her ude på Nørrebro (også selv om der står en fyr og råber woop woop når politiet kommer, så hans kammerater kan få fjernet deres “varer”).

En ekstra detalje er selvfølgelig også, at jeg har en del venner, som bor lige i nærheden, og jeg elsker at gå på gaden og møde dem jeg kender. Det er lidt ligesom den gang, jeg boede hos mine forældre, og min vejveninde boede lige over på den anden side.

Hmm jeg ved ikke om jeg er i gang med at gøre Nørrebro mere “romantisk” end her egentlig er, og måske er det bare fordi jeg stadig mindes i søndags hvor solen skinnede så dejligt over Nørrebro, men her er lige et par stemningsbilleder fra kvarteret

Norrebro

Det vil selvfølgelig stadig være rart med en altan, og jeg vil sikkert blive ved med at gå og små drømme om at bo i et andet land, men det er nu også bare rart at mærke, at jeg er glad for at bo, der hvor jeg bor.

Bor du der hvor du gerne vil bo?

4 meninger om “Bor du der hvor du gerne vil bo?”

 1. Synes det er et meget provokerende spørgsmål lige i dag :)
  Mon ikke det udelukkende har noget med mig selv at gøre…

  Tak for din blog, som bare blir bedre og bedre!

  kh
  Puk

 2. Ej tusinde tak Puk – det varmer :) Ved ikke om det udelukkende har noget med dig selv at gøre – det kunne også være vejret ;)

 3. Og jeg som går i flytteplaner, fordi jeg er så træt af mit område. Men jeg bor jo lige ved siden af dig Laura, og du får det til at lyde så fedt – måske er jeg helt galt på den?

  Vi må snart afprøve vinbaren!!

 4. Ja Stine – jeg er så meget med på at afprøve vinbaren. Den nye restaurant relæ skal helt sikkert også prøves. Hvis du ikke har prøvet Manfred eller Lyst endnu, så kan jeg virkelig anbefale det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *