Kun for piger

uuuh jeg er lige kommet hjem fra åbningsreception af en meget skøn butik – Anne Sax. En lingeributik i hjertet af København, hvor alle vi fantastiske piger kan gå hen og få os en komplet lingerigarderobe. Ja for sådan en skal vi da ha’.

Jeg har allerede min Stella McCartney æske med en skuffe til trusser til hver dag, men jeg kan sagtens forestille mig, at jeg også har “en garderobe” af bh’er. En til mørkt tøj, en til lyst tøj, en til dybudskæring og selvfølgelig en der er lidt fræk – og så skal de hænge på fiiiine bøjler i mit skab.

Kan du ikke lige se det for dig? Det vil da være luksus.

Men det mest vigtige er, at det er en lingerigarderobe der passer, og er ligesom jeg ønsker, at den skal være. Så jeg vil helt klart bestille tid til en lingeri-garderobe-fitting. iiih jeg synes, at det er så fantastisk

Anne_Sax

I øvrigt, hvis du er mand og læser med, så forstår du sikkert nu, hvorfor dette indlæg kun er for piger!

Snup tippet: På Anne Sax’s website kan du tilmelde dig hendes nyhedsbrev og få gratis inspiration til din lingerigarderobe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *