Formland

jaaaa endelig blev det min tur til at komme på Formland (messe i Herning primært med boliginteriør). Jeg har de sidste par år tænkt “ej jeg vil altså gerne med på Formland, og snage i hvad der bliver det nye indenfor interiør”, og nu lykkes det så, fordi jeg har fået det her fantastiske job som ansvarlig for Bahnes online butik.

Jeg er lige kommet hjem og er helt overvældet af indtryk og meget meget træt. Jeg har i hvert fald ikke siddet og slappet af i “lounge området” – selv om det er meget fint lavet med Magritte inspireret “raining men” som baggrund og Tom Dixon stole (den sorte stol ‘Peg Chair‘ i forgrunden)

Formland

4 meninger om “Formland”

 1. Hej Laura
  Det var hyggeligt at møde dig på Formland.
  Vil bare lige sige at din blog er noget af en tidsrøver, så det kan du godt tage som en positiv ting.
  God vind.
  Gitte

 2. Tak Gitte – Det var også hyggeligt at møde dig og se dit fine arbejde.
  Jeg skal lige have overblik over mit materiale fra formland, og når jeg har det, så skal der nok komme billeder på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *