Har du set min cykel?

Hvis du har set min cykel, så må du meget gerne RÅBE MEGET HØJT – der er nemlig en eller anden idiot, der har stjålet min cykel i weekenden!

Det er SÅ ubeskriveligt irriterende. GRRR… hvor er jeg træt af det. Er du klar over, hvor meget mere besværligt det er at komme rundt uden en cykel? Ja ja jeg ved godt at busserne og togene nærmest kører hele tiden her i København, men en cykel den er altså bare altid klar – lige præcis når jeg er klar! Det er i hvert fald ikke på grund af min cykel, hvis jeg kommer for sent.

Jeg var også bare så glad for min cykel. Den var virkelig fin og speciel sammensat af min cykelhandler Bette i Nansensgade. Desværre er hun ved at lukke forretningen, så jeg kan ikke bare gå ned og købe en ny – øv øv.

Nu ville det være oplagt at vise dig et billede af min elskede cykel, men jeg har været arkivet igennem, og jeg har ikke et eneste billede af den :(

Har du en cykel som du elsker? Sig endelig til for jeg vil meget gerne have inspiration til at finde en ny dejlig cykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *