Skriveblokering

Suk – der har godt nok været stille her på bloggen! Det er jeg virkelig ked af, og jeg håber ikke at du er gået forgæves for mange gange.

Årsagen er, at jeg har været enormt ophængt af at få et nyt Kids område lanceret på Bahne.dk. Så meget at jeg simpelthen ikke har kunnet formulere en eneste sætning – øv.

Jeg håber du stadig hænger ved og er klar til at læse med – for jeg har planer om at komme med flere “historier” fra London og Formland.

bahne_kids

Snup tippet: Hvis du har børn, børnebørn, niecer eller nevøer, så er du da velkommen til at tjekke ud, hvad min tid er gået med på bahne.dk. Ellers vil jeg altid anbefale dig at læse mine og andres blog via RSS (i tilfælde af at der skulle komme en skriveblokering igen). Du klikker bare på “Grab by feed” – der hvor den lille orange fætter er, eller følger guiden som jeg har lavet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *