Formland 2 – de nye farver

På formland er der en trendzone, som viser hvad trendforsker Anette Eckmann mener bliver “det nye”. I følge hende, så er det disse jordfarver, som vil være de nye farver

Formland_farver

På billedet er det farvekort for maling, men jeg stemmer nu ikke for, at vi maler vores vægge, bare fordi moden siger “nu er det støvet rosa der er ind”. Jeg går ind for, at du skal bo med det du elsker og så løbende lave små ændringer i dit hjem.

Hvorfor? Ja fordi det giver følelsen af fornyelse og nyt liv. Det gør at dit hjem er spændende og afspejler hvad du synes er fedt lige nu.

Snup tippet: Jeg bliver helt klart påvirket af moden, og hvis du også gør det, så kan du godt forberede dig på at få lidt jordfarver ind i dit hjem.

Hvad synes du om “den nye farveskala”?

2 meninger om “Formland 2 – de nye farver”

  1. Jeg elsker det, men jeg er heller ikke til at indrette mig med pang farver. Så de her farver passer mig perfekt. Mon min næste kollektion skulle afspejle det?:-)

  2. ja Heidi, næste kollektion skal helt klart være med jordfarverne. Det er jo lige netop med dine fine æsker, at vi nemt kan skabe et nyt look i vores hjem :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *