Mød min nye cykelmand

Som du måske husker, så fik jeg stjålet min cykel for en måneds tid siden, og i går fik jeg endelig tid til gå på cykeljagt.

Allerhelst vil jeg have en cykel magen til den jeg havde før, så jeg har været ude i spekulationer om at købe en “Winther” cykel, og så få fyrene fra Track Bike til at omlakere cyklen, så den får den farve jeg kan li – og få dækket logo og blomster, som Winther “pynter” deres cykler med.

Meeen jeg har indset at det er for besværligt – selv om jeg er villig til at gå meeeeget langt for at få den cykel, som jeg kan li.

Har faktisk bemærket, at der er mange som siger “så skal den næste cykel vel bare være en eller anden cykel, som ingen gider at stjæle”. Næ! Jeg bruger min cykel hver eneste dag, og det betyder vanvittig meget for mig, at jeg smutter af sted på en cykel, som jeg elsker.

En cykel skal være helt minimalisktisk, hvis du spørger mig, og heldigvis deler jeg den holdning med ham her fra Cykelfabrikken

Cykelfabrikken

Hos cykelfabrikken håndbygger de helt enkle cykler, og jeg glæder mig så meget til at blive kontaktet om en uge eller to, når det stel jeg gerne vil have er kommet hjem. Så skal jeg nemlig til at udvælge hvilke håndtag, styr og sadel jeg gerne vil have. Det er “live with what you love”

Snup tippet: Hvis du er til enkle designede cykler så smut forbi Cykelfabrikken på Istedgade eller tjek dem her. I øvrigt er der to Eames stole, som nærmest er sat op på en piedestal i butikken – bare for at undterstrege den gode stil. I love it!

5 meninger om “Mød min nye cykelmand”

 1. Hej Laura

  Så er din cykel efterhånden blevet tre år. Må jeg høre, om du stadig er lige så glad for den, som du var, da du skrev dette indlæg?

  Jeg lurer nemlig på at smide en bunke penge efter en cykel fra Cykelfabrikken, men der ligger ikke rigtig nogen anmeldelser nogensteder. Og en ting er jo, at cyklen er pæn og god, når man henter den. Noget andet er to-tre vintre efter..

  Håber du vil svare, så jeg kan blive lidt klogere på, om det er en god investering :-)

  Hilsen Ditte

 2. Hej Ditte. Det kan du tro jeg vil. Jeg er stadig glad for min cykel. Vil dog sige at den ikke er som min gammel cykel. Den havde jeg købt i Nansensgade, men desværre lukkede hun (mener hun hed Betty) forretningen. Man betaler helt klart for at cyklen er pæn og den kræver, som alle andre at man passer lidt på den og giver den lidt olie engang i mellem… Håber du kan bruge svaret. Kh. Laura

 3. Hej Laura. Tusinde tak for dit svar. Og så endda hurtigt :-) Kan bestemt bruge dit svar – hvis du nu havde skrevet, at den var rustet væk, var jeg gået i tænkeboks igen. Men jeg tror nu, jeg køber en. Har en nu, som ser ud som om, den har ligget på bunden af søerne i en menneskealder på trods af sine beskedne fireårs levetid. Lidt smørelse af og til kan jeg godt leve med :-) KH. Ditte

 4. Super Ditte :) så er det jo bare med at vælge farve, stel, styr og alle de små detaljer, som gør cyklen til din favorit. Tillykke med din kommende nye cykel. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *