Original Jielde lampe til fair pris

Jeg elsker at få kommentar her på bloggen, og i går fik jeg altså en kommentar, som jeg vil være sikker på, du også ser.

Der blev nemlig givet et tip om, at man nu kan være heldig, og finde originale Jielde lamper til en rimelig pris. F.eks. den her.

Ja den er SUPER fed – så tusinde tak til David for at droppe den kommentar og dele.

Snup tippet: Jeg elsker kommentar,  så hold dig ikke tilbage hvis du har noget at dele – og det kan bare være et lille pip om, at du er enig/uenig eller har et spørgsmål. Men lige nu skal du bare overveje en ekstra gang, om det er dig, der skal være den lykkelig ejer af en original Jielde lampe.

2 meninger om “Original Jielde lampe til fair pris”

  1. Hej Dorthe, Det passer da fint ind – du giver jo tips videre, og det er lige præcis det jeg er vild med. Tak for link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *