F**k it

Arhhh søndag. Hvor har det bare været en dejlig dag. Min plan for i dag: få styr på bunkerne, betale regninger, fix mit rullegardin som konstant går i stykker (fordi jeg selv har været i gang med at lege håndværker – no good), vaske gulv, få styr på vasketøjet, smut en tur forbi min lokale café “Lyst” og sige hej til min ven i isbutikken “Isværket“.

hmmm hvor meget tror du, at jeg har fået lavet? nul og nix kan jeg afsløre. Jeg blev nemlig nødt til at overgive mig til min stærke trang til at læse en bog.

Heldigvis var det den her jeg kastede mig over

fuck_it

F**K IT handler nemlig om at give slip, slappe af og gøre det du har lyst til (og stoppe bekymringerne om hvad andre tænker og hvad du burde gøre).

Det lyder måske som den ultimative guide til altid have en god undskyldning, for ikke at gøre de ting vi synes er kedelig og bare sumpe væk i sofaen. JA! For nogle gange er det bare så pokkers vigtig at være ufornuftig og bare lytte til dig selv.

For mig er det en anden vinkel på “live with what you love“. Husker du at slappe af, slippe kontrollen og bare gøre det du elsker?

Snup tippet: Jeg kan helt klart anbefale bogen: F**K IT af John Parkin. Tjek også websitet

Fuck_it_website

3 meninger om “F**k it”

 1. Jeg var på Melsteds nytårskur, hvor hun varmt anbefalede bogen. Desværre fik jeg den aldrig købt, så tak fordi du minder om den, Laura…hvor mange sider fik du læst i weekenden?

 2. Nej, Anette! Var du der!?! Det var jeg også – uden at hilse på dig! (Laura var der også…)
  Jeg vandt bogen den dag og ELSKER den også. Og anbefaler den mindst lige så varmt som Laura.
  Man skal endda sige F*ck it til, hvordan man læser. Han anbefaler, at man tager den frem, når man har lyst og slår op et tilfældigt sted og læser det afsnit.
  Det eneste ‘dårlige’ ved den bog er, at jeg kommer til at drømme mig tilbage til singlelivet, så jeg bare engang imellem kunne tage en søndag på sofaen…

  kh
  Puk

 3. Hej Anette og Puk,
  ja jeg var også på Pernille Melsteds Nytårskur – og jeg håber hun holder det igen, for det var en perfekt måde at sige farvel til det år der er gået og sætte skarp fokus på det nye år. Men Anette, jeg kendte vist ikke dig den gang. Kender dig faktisk kun her fra bloggen, som den første der skrev en kommentar til et indlæg – husker det stadig som en stor dag :) og heldigvis har vores fælles blog-interesse gjort, at vi har mødt hinanden derude i den virkelig verden :)

  Nå men jeg fik næsten læst hele bogen i går. Den er hurtig læst.

  Men til at starte med har jeg bare slået op i bogen, på den måde Puk skriver – det fungerer super godt. Det giver lidt et kick og kan få mig på rette spor: Relax og gør det du elsker.

  Puk, du fortjener en dag på sofaen :)

  Knus, Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *