Gæsteblogger: Oprydningsekspert Dorthe Mey Jensen

Lev med det du elsker – også i klædeskabet

Jeg elsker Lauras blog ‘Live With What You Love’, fordi jeg er varm varm fortaler for at leve med de ting man elsker. Som Laura skrev her, har min online oprydningsworkshop ”Ryd op i dit klædeskab” præmiere den 1. november og en del af denne workshop handler i den grad om, at få mere af det man elsker ind i sit klædeskab.

”Hvorfor skulle man dog omgive sig med ting man ikke elsker” tænker du jo nok – ”Det gør jeg i hvert fald ikke…”

Men min erfaring siger, at det faktisk sker ret tit – især i klædeskabet! Mange har svært ved at smide tøj ud og der hænger mange minder fast i tøjet. Nogle gode, andre dårlige. Så fordi man helst ikke vil tage stilling til minderne, bliver mange ting bare hængende i klædeskabet – uden at man tænker videre over det.

”Hvordan får jeg så mere elsket tøj ind i mit skab” vil du så nok vide

Nemt og enkelt – Jo mere du er klar over præcis, hvad du elsker – jo nemmere er det, at købe mere af det!

Så stik snuden i dit klædeskab og kig på det tøj, du virkelig elsker og køb så meget mere af det.
(og meld dig endelig til workshoppen, hvor du vil kunne lære meget mere om, hvordan præcis DIT klædeskab kan blive allermest fantastisk)

Jeg skal klart have mere af det her ind i MIT klædeskab:

Dorthe_Mey_Jensen

Fine hatte, lækre silketørklæder og alt muligt med satin, tyl og blonder – ren boudoir stil. Store plastik ringe og vintage smykker og leopard, leopard, leopard…

3 meninger om “Gæsteblogger: Oprydningsekspert Dorthe Mey Jensen”

  1. Tak for tips. Jeg er gået i gang med klædeskabet (i går), men det kommer til at ta’ lidt tid.
    Tak, Laura for dine søde kommentarer på Julias blog. Kh Anette

  2. Ja hun sætter gang i nogle tanker hende Dorthe, og min erfaring er at det er en øvelse der er god at gøre et par gange om året. God fornøjelse med skabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *