Er der en sofa eller en masse glade mennesker i dit skab?

Blev du også inspireret af Dorthes indlæg om at finde ud af hvad du elsker i dit klædeskab? Selv om det ikke er ret lang tid siden, at jeg har været igennem mit skab, så er min erfaring, at det helt klart er en øvelse, der er værd at gøre et par gange om året.

Det er også en god idé at tjekke op på klædeskabet, mens det man ikke er så vild med stadig kan sælges. F.eks er der en af Dorthes testpersoner, som åbenbart havde en sofa i klædeskabet… Læs selv her

Snup tippet: Sælg de ting som alligevel kun samler støv i skabet eller få god samvittighed og giv det til andre, som vil blive super glade for dit aflagte tøj. F.eks afleverede jeg sidste vinter varmt tøj til et par handlede piger i Sandholmlejren.

Her tænker du på “Er der en sofa eller en masse glade mennesker i dit skab?”

  1. Ja, sikke et tip. Jeg burde smide meget mere ud – og købe meget mere af de “rigtige” – overvejer at lave en liste med tøj jeg elsker at have på og er fascineret af..

    Jeg elsker lister og i sidste ende kan jeg måske spare penge på fejlkøb! :)

    Knus fra Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *