Er du til det ekstravagante?

Hvis ja, så smut en tur forbi Nimb bar. Jeg var der i lørdags, og hold da op hvor er der højt til loftet.

Nimb_bar

Hvis jeg selv skal svare på spørgsmålet, så ja – jeg er både til det ekstravagante og det low key. Faktisk er det kontrasten jeg holder mest af. Det at jeg den ene dag hænger ud på caféerne i Jægersborggade og en anden dag hænger ud på ekstravagante steder som Nimb bar.

Snup tippet: Vil du prøve noget anderledes så tag forbi Nimb bar til et glas bobler eller twist det hele og tag forbi til en kop varm kakao på en søndag.

Synes i øvrigt at det er en modig stylist der har været i gang med indretningen af Nimb bar. Tænker at det må være en stor beslutning at tage: “okay vi maler det hele hvidt”. Tidligere var lokalet nemlig meget mere farverigt – det kan du få fornemmelsen af på et billede der hænger på vej ud til toilettet. Tjek det ud når du er der…

4 meninger om “Er du til det ekstravagante?”

  1. Hej Laura

    Jeg har aldrig været hos Nimb bar om aftenen, men det skal jeg da helt klart prøve.
    Jeg er også til det ekstravagante og low key. For nogle uger siden hørte jeg Innocent Blood på Drop in. Jeg fik total flash back til de glade 90’ere. 2 af musikkerne har jeg gået på privatskole med, men selve stedet mindede meget om de traditionelle lidt slidte cafeer jeg kom meget hos i 90’erne dvs. caféer der oser af sjæl med en lang koncerthistorie. Samtidig synes også at det fedt at drikke nogle lækre cocktails på Ruby’s.

    Kh.
    Zoë

  2. Hej Zoë, jeg vil lige nævne at jeg var på Nimb bar i forbindelse med en koncert, så jeg ved ikke hvor travlt der normalt er. Har du prøvet deres brunch? Ved du om den er på gourmet-niveau?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *