Æbleskiver delux

Pyyy… jeg har spist rigtig mange æbleskiver i dag. Jeg har nemlig været til julehygge hos en af mine skønne veninder, og som altid er der æbleskiver. Uhmmm

Det er ved at være en fast tradition at mine veninder og jeg mødes til julehygge, og selv om jeg er tilhænger af at vi nogle gange bare skal droppe den der dameblad-stil, hvor kvinder har styr på alt, så sætter jeg virkelig stor pris på min venindes hjemmelavede æbleskiver – med æble. Det er luksus!

Aebleskiver_delux

Snup tippet: Skab julehygge med dine egne hjemmelavede æbleskiver, og husk lidt æble i æbleskiverne. De bliver så gode og det er faktisk også super hyggeligt at lave dem sammen med veninderne.

Her tænker du på “Æbleskiver delux”

  1. Tak Laura ;-)
    Og tro mig, når barslen slutter om 3 uger, så bliver der desværre langt mindre “dameblad-stil” herfra…
    Knus d.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *