MT Tape

Har stadig ikke været forbi Dansk Manufaktum, men igennem ruden har jeg spottet, at de har MT tape. Jeg er vild med MT tape!

MT tape er japansk afdækningstape i de skønneste farver og mønstre, og så er det en smule transparent, så det kan give de fedeste effekter. Jeg bruger det f.eks. til gaver, som jeg vil sætte et personligt præg på, eller til årets hjemmelavede julekort – øh jeg mener sidste års julekort, som jeg bare ikke nåede at skrive! Håber at tanken tæller…

julekort

Snup tippet: Jeg kan ikke stå for MT tape, og på den japanske hjemmeside er der masser af tape at blive fristet af – og få ideer til sjove måder at bruge tape på.

4 meninger om “MT Tape”

  1. Anette jeg tror ikke på at du ikke er kreativ – du er jo super kreativ med dine tekster :) Men hvis du kaster dig ud i tape-verdenen, så er der en super fordel ved MT tape: Man kan tage det af og på uden at der er mærker efter det, så man kan altid fortryde og lave om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *