Farvel til en udlevet drøm

Så er dagen kommet – mine nøgler gives videre til en anden, og jeg skal ikke længere sove, grine, græde, feste, slappe af, være alene, selv bestemme alt, lave mine egne personlige spa, holde krea-aftener, lave hule og blogge i min lejlighed på Nørrebro.

Jeg elsker min lejlighed, og selv om den har været perfekt til mig, så er jeg helt færdig med den. Har været flyttet væk fra den tidligere i perioder, men kan mærke at denne gang er det anderledes – jeg er helt færdig med den!

Der er dog visse elementer, som jeg kommer til at savne:

  • mit walk-in closet!!!
  • mine wallstickers
  • at min veninde Anne bor lige rundt om hjørnet
  • Isværket som ligger et spytklat væk, og hvor Anne og jeg plejer at mødes

Lejlighed_Norrebro

Fik du ikke set mit walk-in closet, så kan du læse om det her

Snup tippet: Tror i øvrigt at en af grundene til at jeg “har så nemt” ved at sige farvel til denne lejlighed, er at jeg har brugt den fuldt ud. Jeg har givet den gas, udlevet alle mine tøsede sider i den lejlighed. Den har været indrettet på lige præcis min måde, der er blevet flyttet rundt og skabt forandringer – det har været super rart, men nu er jeg klar til en helt ny boldbane…

Hvis du bor alene, så vil jeg helt klart anbefale dig at få udlevet dine boligdrømme og bruge det hjem du har lige nu – du ved aldrig hvornår du ikke længere bestemmer det hele selv. F.eks som i mit tilfælde kan det gå ret hurtigt – så nyd dit hjem lige nu.

4 meninger om “Farvel til en udlevet drøm”

  1. Genkender dine tanker Laura. Har haft lige samme oplevelse… den perfekte tøselejlighed, hvor alle de “lyserøde” indretningsdrømme blev udlevet. Sagde farvel til den for et par år siden, og lever nu lykkeligt med mand og lidt mere minimalisme… savner dog stadig mit walk-in-closet indimellem… og at masking-tape kan afprøves uden rynkede bryn fra manden min. :-)
    Alt det bedste til dig i dit nye kapitel! Håber vi ses til næste Krea!

  2. Hej Rikke. Tak :) og godt at høre, at du også har fået levet dine drømme ud. Er sikker på, at det er med til at man/jeg er klar til at indrette mig på en ny måde. Synes i øvrigt at du bor super skønt nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *