Konceptbutik

Hvis du som jeg bare er en smule fascineret af bogstaver, så vil du sikkert synes godt om butikken Playtype.

Playtype_butik

I butikken kan du købe fonte eller skrifter, som det vel hedder på dansk, på et lille simkort. Men du kan blandt andet også købe notesbøger, t-shirts, plakater og krus med bogstaver på.

Det er faktisk reklamebureauet e-types, som er super gode til at lave fonte, der står bag butikken. Så det er egentlig bare markedsføring for bureauet og deres mange lækre fonte.

Super godt tænkt, hvis du spørger mig. Elsker når noget som egentlig er lidt uhåndgribeligt (fonte) bliver til noget fysisk, og når markedsføring bliver til en oplevelse.

Snup tippet: Butikken er en konceptbutik og eksisterer kun 1 år, så hvis du vil se butikken med egne øjne, så skal du smutte forbi inden 1. december 2011. Måske skal du ind og have en ny notesbog eller hvad med et af deres krus ?

Playtype_notesbog

Playtype_krus

PS.: Playtype ligger på Værnedamsvej 6, København V

4 meninger om “Konceptbutik”

 1. Jeg synes det samme som Anette! Ret tit. Også nu.

  Og så skal jeg da klart forbi den butik! Jeg elsker notesbøger og ord. Og dermed bogstaver.

 2. Hejsa. Lækker og spændende blog du har her:-)
  Jeg eeelsker indretning og min bolig og dermed også ny inspiration.
  Et lille fif: Når der er så mange links til andre hjemmesider på din blog, kan du så ikke fixe dem, således at linket åbner op i et nyt vindue. Det er jo så ærgerligt, at man kommer væk fra din blog, fordi linket åbner “oveni”. Jeg har selv fået lavet hjemmeside, hvor jeg nemlig lærte dette….
  Keep up the good work:-)))
  Rikke

 3. tak – dejligt at kunne inspirere :)
  Ja links skal åbne op i et nyt vindue – det var en fejl :( Tak for at du gjorde mig opmærksom på det Rikke :) og pøj pøj med din nye hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *